Mobilhome- & (team)parking

Door de PERMANENT veranderde verkeerssituatie is het niet meer mogelijk om de spoorwegovergang te gebruiken voor gemotoriseerd verkeer in de Goorstraat. De enige spoorwegovergang die in gebruik is gebleven door de NMBS is deze aan het station van Langdorp (Grote Meur). Hierdoor is er slechts een enkele richting mogelijk om het verkeer vlot te laten verlopen via de Winterstraat. Gelieve onze signalisatie te volgen tijdens het wedstrijdweekend


We hebben voor de mobilhomes / caravans / slaaptenten een ruime weide voorzien in de Goorstraat vlakbij de start- & aankomstzone.

In diezelfde Goorstraat voorzien we ook een betalende parking voor wagens, zodanig dat je vlakbij kan parkeren. De teamtenten voorzien we in de Winter- en Goorstraat. 

Aan het begin van de Winterstraat kan nog altijd geparkeerd met de wagen, maar enkel aan de rechterzijde van de weg (na al de teamtenten), alsook niet meer op & vanaf de parking van Café "Hof ter Goor". De linkerzijde houden we vrij zodanig dat we het verkeer vlot kunnen laten verlopen. 

 

Prijzen parking

 

Parking wagens

Ter plaatse te betalen & te bepalen

1. Parking wagens in Goorstraat (5€) 

 

Parking teamstanden & mobilhomes: 
Enkel nog ter plaatse

1.Mobilhome / Caravan parking op weide (10€)

2.Teamstand mét camionette/mobilhome (10€)

3.Teamstand zonder camionette/mobilhome GRATIS